05 detsember 2009

II

Tehtud! Kaks aastat on täis. Suvist ikalduseperioodi arvesse võttes, võib endale tunnustavalt õlale patsutada. Filmiblogide keskmist eluiga arvesse võttes, seda enam.
Vaatasin korraks, et mis ma eelmine aasta samal ajal kirja panin, ehk sai hullu peaga mõni lubadus antud. Õnneks mitte. Pisikesi muutusi on blogisse tulnud küll. Tehnilist laadi muudatusi. Üks olulisemaid kindlasti hindamissüsteemi kasutuselevõtt.
Hinnangu andmine käib suhteliselt lihtsalt, puhta emotsiooni pealt. Eeskujuliku sildi võib vabalt külge saada ka film, mille stsenaarium või näitlejatööd kõige kõrgemal tasemel ei ole (Diabolik viimatise näitena). Vastupidi ka, üleüldises plaanis normaalne film võib ühes olulises detailis eksimise eest oma väärtuses katastroofiliselt kaotada(Planet of the Apes).
Postitusi (ja vaadatud filme) mõni üle 150. Ehk siis umbes sama mis esimesel blogiaastal (e.b.a.). Vaevalt et kvantitatiivselt erilist hüpet (või langust) oodata on. Selline tempo tundub päris hästi mulle endale sobivat. Kvalitatiivse poole pealt on hea meel, et lugejad mu tugevalt isikupärase stiili omaks võtnud on ja loodan ka algaval aastal taset hoida. Ehk siis lõpuks leiab ka auväärt Blogilehe toimetus viimaks ka minu kirjatükkidele omal žurnaalis koha, kasvõi halastuspublikatsioonide sektsioonis.

5 comments:

Trash ütles ...

Tubli poiss! Next stop animelaager!

Metsavana ütles ...

öhöö, tubli onu oled, palju õnne. Kuna torti ja viina saab ?

Kalver ütles ...

vot mis minu lugejatele muret teeb. animelaagri koha pealt vaikin diplomaatiliselt, torti ja viina julgen lubada küll. eriti kuna üks mulle kaks pudelit võlga on :)

J ütles ...

Ma loodan, et sa selle tordi ja viina ka laiemalt välja kuulutad või kui see juba tehtud on, siis vähemalt veel ühe tordi-viina õhtu korraldad ja kartulisalat viineritega on ka klassika ja hea rahvuslik traditsioon, mida ei maksa hüljata.

Kalver ütles ...

see tudengite leidlikus on ikka täiesti müstiline. samas loogiline kah, eks kallil jõuluajal tahavad nemadki klassikalisse makaronid ketšupiga dieeti vaheldust. hea samariitlasena viin ma ju talvel loomadele metsa heinu kah, kuidas ma siis sinu ilma jätan.