17 august 2008

Rasedusest algajatele

Kui varem sai IMDB reitingute järgi mingisugusegi ettekujutuse, mis kategoorias miski film võiks olla, siis nüüdseks on see muidu tänuväärne lehekülg kuskile rate.ee tasemele langenud, kõigi maade tiinekad on ühinenud ja hindavad valimatult kõike mida ollivuudi hitivabrik neile ette söödab.
Knocked Up(2007) reiting on 7.6/10. Naeruväärselt kõrge. Sisuliselt oli see õppefilm kõigile tüsedatele ameerika noortele, et ka neil on võimalik Katherine sugune kaunis neiu kavaluse abil rasedaks torgata ja siis ta oma iseloomuga ära võluda. Lisaks veel see, kuidas tulevased noored vanemad raseduse ajal käituma peaks, temakese meelolumuutused ja rasedusraamatud ja poiss peaks ikka endale korraliku töö ja oma elamise otsima.
Puhas pettumus. Mõttetult palju ropendamist oli ka, ma ilmselt olen sellest east väljas kui kõlava selge häälega öeldud vitupea naerma ajab, vähemalt romantilise komöödia vaatamise ajal.

oleks tahtnud näha kuidas temake noormeest oma vanematele tutvustab: jõime üksõhtu klubis, pärast seksime ilma kaitsevahenditeta, nüüd ma olen rase ja mehe sissetulekuallikaks on veebileht, mille peale noored poisid seent saavad toksida.

1 comments:

Bruno ütles ...

IMDB on hukas, kui ka enamus uued filmid, eriti komöödiad... Yeah. It sucks!