20 august 2008

Miami Vice

Eks ta vist ole suhtumise küsimus, aga liig suured ootused kipuvad pahatihti ootajale endale käru keerama, ehk siis enne filmi vaatamist võimalikult vähe taustauuringut ja lase ennast üllatada.
Filmi Miami Vice(2006) suurimaks puuduseks peetakse seda, et ta pole nagu sari Miami Vice(1984-1989). Mulle meeldisid nad mõlemad, hea meelelahutus kulub ju alati ära. Sarja ma vaatasin muidugi sellises õrnas eas, kus kiired autod, meelad miisud ja karm vägivald juba iseenesest noorel poisil südame puperdama ajasid, nii et Crockett ja Tubbs omavad ikka väga kõva nostalgiafaktorit.
Filmi sattusin aga täisti kogemata vaatama ja nagu juba öeldud, siis pisivigadele vaatamata, meelelahutuseks täiesti kõlbulik. Tõepooolest, Jan Hammerit musooni tegemas ei ole ja sarja fiiling jääb selle tõttu saavutamata, aga relvadega paistab Mannil kohe mingi eriline suhe olevat, nii et madinastseenid pigistavad silmanurgast õnnepisara välja.
Farelli vunts mõjus tänapäeval nii 80's, aga suurim etteheide läheb sellele mehele, kes neiu Gong Li seksikiisu ossa valis, vanaldase väljanägemisega ja absoluutselt ebaapetiitne, võibolla siis kivi
hoopis jumestaja kapsaaeda, aga liin Sonny Isabella mõjus tänu sellele valearvestusele väga kunstlikult.
Korralik aktsiooniflick, ei midagi rohkemat ega vähemat.

vanad
ja noored.

1 comments:

Soprano ütles ...

Kaks korda olen üritanud MV filmi vaadata ja mõlemal korral leidsin poole pealt muud huvitavamat tegemist.