13 mai 2010

Neiu Okastraat / Barb Wire(1996)

Enne, kui Pammyt tabas gravitatsioon kogu oma jõuga, oleks ma rannas, kus ta punases trikoos ringi silkab, umbes seitse korda päevas uppumisohtu sattunud.
Igatahes, '96 aastal polnud gravitatsioon kellestki Pamelast veel midagi kuulnud, produtsendid kraamisid välja paar nahk- ja latekskostüümi, sudisid väheke Casablanca stsenaariumi kallal ja hakkasid rahavoogu ootama. Mingil põhjusel jäi see aga tulemata ja neiu Anderson pidi edaspidi rahulduma eeskätt telesarjades ja paadireklaamides mängimisega.Näpuga näidata ei ole rahameestel aga kellegi peale, ise olite süüdi. Film algas väga lubavalt, Pamela kõõlub posti seljas ja lõpetab oma etteaste efektse tabamusega. Ilma igasuguste eelteadmisteta vaatama asununa ootasin selle põhjal midagi Snake Plisskeni filmide laadis mööbeldamist. Mida aeg edasi seda vähem rõhuti aga peaosalise tugevatel külgedele ja aeti hoopis piinlikult näpuga järge, et tegevustik mingil juhul uitama ei läheks. Värskelt Casablancat näinuna muutus see varsti igavaks ja kohati täiesti jaburaks. Mehed otsivad pisikest läätsekonteinerit ja lükkavad selleks riiuleid ümber ja peksavad laudu sisse.
Kraana otsas kiikudes peetud lõpulahing natuke päästis, seda stseeni minu mäletamist mööda originaalis ei olnud, aga vaata kummast otsast tahes , rahul olla ei saa kuidagi. Petta said nii möllufilmisõber, korraliku tech noiri oodanud mina, kui ka erotsisõber, suurtes kogustes mitu numbrit liiga väikestes kostüümides seiklevat Pamelat oodanud mina.Algus lubas ja lõpul polnud ka väga häda, aga keskpaik jäi ikka selgelt tooreks. Päris nii odavalt ikka kah ei saa.

Mitte küll eriti originaalse, aga siiski meeldiva liigutusena olid pahad mehed riietatud natsimundritesse. Isegi rinnaturvis oli olemas. Pisike küll, aga olemas.

20 comments:

e ütles ...

tore film.
kahju, et nii vähe pearolle on pr Andersonile jagunud...

Metsavana ütles ...

Sa pead ostma Playboy 80nendate lõpu box seti, seal peaks leidma kõvasti pamelat.

Kalver ütles ...

aga tech noiri?

e ütles ...

jah, täpselt, ikka sügavama sisuga filmid, mis ühtlasi ka sügavat dekolteed pakuvad jne.

Kalver ütles ...

vana hea Alien tuli ka meelde praegu, kuidas trussikutes ja maikasärgis Sigourney magama hakkas sättima, aga tulnukaraisk juba koikus ees oli.

e ütles ...

võiks kujutleda, kui hoopis Anderson teinuks kõiki neid rolle, mida Weaver teinud (tõsi küll, tal vist kunagi ka mingi gorillafilm, ökk).

Metsavana ütles ...

No kus nüüd kaks perverti leidsid teineteist.

Kalver ütles ...

nüüd tuli jah pühak välja, NY Ripperit kõlbas küll vaadata, aga kui me siin viisakalt proua Andersoni alakasutamisele viitame, siis on nina krimpsus peas. Egas tema süüdi ei ole, et Casablancas kellelgi silma pooleks ei lõigatud ja Technicolori ajad möödas on.

Metsavana ütles ...

hmm ....Technicoloris Casablanca kus kellegil silm pooleks lõigatakse oleks päris vinge olnud

Metsavana ütles ...

Perverdid sest Anderson on muarust ikka suht kole eit ja teda Alienis kujutada on patt mille eest tuleks kirikuvande alla panna.

e ütles ...

no jama küll, kui kõik peab olema nii luterlikult vinks ja vonks...

rinnaimplantaadist võiks olendeid välja vupsata ja kõik, oleks tore.

Metsavana ütles ...

vupsaks siis neist rinnaimplantaadist olendeid välja...

Kalmsten ütles ...

Miks rinnaturvisest pilti pole ??!!!

Ja mina tahaks küll näha filmi "Alien VS Predator VS Pammy I"

Metsavana ütles ...

"Predatoralien VS Pammy I" ja rinnad on tal tegelikult hammastega suured suud millega ta inimesi tükkideks rebib ?

Kalver ütles ...

seda ju minagi, herr Tito, et väiksevõitu on see turvis, aga kui prillid ette panna, peaks ära nägema.

Machine Girlis olid hammastega rinnad, aga meil on siin ikkagi kogupereblogi, nii et palun mitte omi fantaasiad väga edasi arendada. Järgmiseks oleks hammastega vulva välja mõelnud?

Metsavana ütles ...

hammastega vulva on ka juba mitmes filmis täiesti olemas.

Kalver ütles ...

no tule taevas appi, kui see info peaks tõele vastama, siis on tsensorite käed ikka väga lühikeseks jäänud.
aga pigem ma usun ikka seda, et liigne kogus veidraid filme on sõber Metsavana fantaasia lootusetult kahtlastele radadele juhtinud.

Metsavana ütles ...

Ma vaatan jah, et oled mitte Vene demokraatia vaid hoopis Lääne mainstreami isa...sellised perefilmid nagu näiteks "Sügaval sügavas kurgus" jooksevad sageli läbi...

Kalver ütles ...

peab siis kohe niimoodi isiklikusks minema, ise ju kirjutasid ka, et tuleb oma haaret laiendada, noorblogijate poolt maha pillatud lippu ikka edasi lehvitada.

ja tegelikult ma teadsin seda filmi, Jaanus tegi sellele toona lisaks blogile ka näost näkku vähekese promo. silmad veel põlesid peas teisel.

J ütles ...

Hammastega vagiinade peale silmist särama minemine on raskekujuline juhtum. Ma olen kindel, et sa lugesid mu silmist välja kiirgavaid emotsioone valesti ja mu automaatne refleks mõttele peeniste ära kaksamisest ei olnud tegelikult vaimustus ja heldimus.