08 august 2011

Pöfböf III peetud!

Kuna üritusest saadud emotsiooni edasiandmisega jääks ma arvatavasti hätta, piirdun kuivade faktide ja soojade tänusõnadega.
Põhimõtteliselt võis koosviibimise kordaläinuks lugeda täpselt sel hetkel, kui Tartu esindus õhtuhämaruses lõpuks hoovi vuras ning jalastudes selgus, et me oleme vähemuses. Kui teha väike valskus ja lugeda Vatla kaardi väljakäinud Eva Liisa perekond (aga see on tõesti imepisike valskus, sest ilma nende panuseta oleks üritus kraadi võrra vähem lahe olnud) ka osaliste hulka, siis purustasime mäekõrguselt Pöfböffide külastajaterekordi. Kohal viibisid Pisut Filmijuttu, Dreamscene, Trash, Priit, MNC, Metsavana, Cochrane, Xipe, Spellbound, Life4this, Fletchu, Adi, Tarts, Andres, Dream, Eva Liisa +4 ja mina ise.
Vestlusringid toimisid eeskujulikult (ja see oli loomulikult kõige olulisem), saun oli lihtsalt suurepärane (tänud küttemeeskonnale), nälga vast keegi ei jäänud (isegi väegade lihase supi keetmisega sain pühapäeva hommikul hakkama ja küpsised tõstan järgmine kord kohe reedel laua peale nähtava koha peale ;), väike lauamängude töötuba peetud (Dixit filmiblogijate kastmes tegi lausa kaks tiiru), ehk tibake raskete küsimustega viktoriin korraldatud (võitjameeskonna auhinnad on vast juba tulekul), pall veeres hoovil terve ürituse aja (skoori keegi ei lugenud, põhiliselt väravate puudumise pärast), mitu tundi musta materjali üles filmitud (vast mõned minutid ka kasutuskõlbliku kraami) ja isegi üks film vaadatud (mis toimis lihtsalt väikese hingetõmbepausina, neile kes seda vajasid, et siis uue hooga vestlustesse sekkuda).
Tänud kõigile neile, kes korraldamise juures nõu ja jõuga abiks olid (MNC ja tublid autojuhid, võite endale õlale patsutada).
Suur suur aitäh lahkele pererahvale, kes meile oma kodu uksed avasid ja varajaste hommikutundideni kestnud jauramisest hoolimata, ka pühapäeva hommikul endiselt sõbralike nägudega filmiblogijaid tervitasid.
No ja loomulikult ei saa üle ega ümber kõigist teist, kes te oma nädalavahetuse plaanidesse ka Pöfböfi külastamise suutsite mahutada, kes esimest, kes juba mitmendat korda. Oli ülimalt tore teid näha ja kohtume hiljemalt järgmisel aastal Pöfböf IV-l.

0 comments: