13 aprill 2011

Eelsoojendus ehk räme promo Hõffi ülistuseks

'teagi nüüd, kas olen mina lihtsalt kannatamatu või tilgub infot selleaastase Hõffi kohta tõesti aeglasemalt kui varasematel aastatel. Festivalini pole enam kolme nädalatki, aga korraldajad kavatsevad ajakava teada andmisega veel mõnda aega venitada, facebookis on 18. kuupäev maha hõigatud.

Vähemalt anti laiemale avalikkusele eile teada teine suurem ports filme, mis Haapsalus näitamisele tulevad. Ja kui treilerite põhjal otsustada, siis paistab üks igavesti vinge üritus tulevat. Mitte et keegi selles enne kahelnud oleks. Kogenud hõffisõbrad otsisid juba märtsis Haapsalu linna kodulehelt vihjeid, kunas tuleb tee Läänemaale rataste alla võtta. Broneerisid magamiskohti juba siis, kui hoff.ee lehel vaid majutuskohtade kohta infot jagatigi.

Sest kevadises Haapsalus on kohal kõik sõbrad tuttavad, kes terve aasta on kibelenud, et saaks aga jälle pimedas kinosaalis silmi pungitada, lossimüüride vahel õlut libistada, rannal väikest kevadist grilli korraldada, kohalikus pubis kohalikele noortele punkliikumise ajaloost hambasse puhuda ja magamiskohas toanaabri kuklast hambapastajälgi otsida.

Käivad küll mingid ümbernurgajutud ka sellest, et sel aastal ka Tõff toimuma saab, seda siis vist vähe suuremas mahus, kui eelmisel aastal, aga no mis festival see ka on, kui pärast filmi lõppu koju koti peale kobid. Pealegi Athena paneb Emajõe voogudele vabalt veel aastaid vastu, aga meri võib Haapsalu neelata kiiremini, kui jõuad "Õudus- ja fantaasiafilmide festival" öelda. Aga no Valga ja Võru inimestel, kel tõesti tervis Haapsallu reisida ei luba, tasub siis Athena Kino lehel silm peal hoida, kuigi nemad on informatsiooni jagamisega veelgi kitsimad.

0 comments: