03 august 2011

Peaaegu käes

Kõigil asjaosalistel kindlasti juba käekesed värisevad ja pea on hajevil otsas, nii et nüüd on just paras aeg kõik olulised asjad üle korrata ja tarvilikke näpunäiteid jagada.

Kes pole veel kuulnud, siis seekordne Pöfböf toimub Vatlas (looduskaunis koht Lihula külje all), Tallinnast kolm korda seitsmepenikoormasaabastega astuda, Tartust veidi rohkem. Juhuks kui olete kogemata kombel aga saabaste tallanahkadest suppi keetnud, siis on lubatud kasutada ka alternatiivseid liiklusvahendeid. Hetkel paistab, et keegi enam päris ripakil ei ole, aga kui keegi siiski on, siis andke endast märku kas feissbookis filmiblogijate lehel või telefonil 58040627. Osaleja, kes saabub jalgrattal, saab medali.

Saabumine reedel, vabalt valitud ajal. Tartu esindus jõuab ilmselt kella kaheksa paiku. Lahkumine pühapäeval, siis kui on vaja minna või perenaine jalaga vastu maad lööb.

Süüa saavad kõik. Eeldusel muidugi, et kõik on kenasti osalustasu ära maksnud, nii et kui te soovite vältida näljaste filmiblogijate hommikueineks sattumist, siis tehke seda nüüd kohe. (7 eurot arveldusarvele 1109459881 ). Menüüs imemaitsev pitsa, suussulav makaronivorm, tummine seljankasupp. Ülejäänud raha eest ostame ka midagi söödavat. Juua ilmselt ka midagi. Kohvi ja kellukest. Joovastava toimega jooke varub igaüks endale, niipalju kui tarvilikuks peab, ise.

Magamiskohad on olemas. Öörahu olemasolu ei julge lubada. Magamiskotid kõigil kaasa. Või no siis midagi muud, mida külma peletamiseks endale peale tõmmata. Kaasfilmiblogijat on lubatud kasutada ainult vastastikusel nõusolekul.

Saun on olemas. Kui Trash juhuslikult Saaremaalt ühe kadaka kaasa toob, toimub ka vihtlemine.

Tegevusplaan. Loomulikult näitame filme. Nende vaatamine pole kohustuslik. Mängime lauamänge. Neis võib osaleda. Kehakultuuriks vajalik atribuutika on juba pakitud. Soovitaks osaleda. Ajugümnastika töötuba vean mina. Osalemist kontrollitakse. Vaba lava on avatud. Vestlusringe juhivad kohaliku filmiblogimaastiku helgeimad pead. Lisaks on kõigil soovijail võimalik kaasa aidata dokumentaalfilmi sünnile. Lihtsalt istuda ja mõttekaaslastega juttu ajada on ka lubatud.

Kui midagi jäi segaseks, lugege tekst uuesti läbi. Põhimõtteliselt võite muidugi küsida ka, vabalt valitud meediumi vahendusel.

1 comments:

Unknown ütles ...

Dokumentaalfilm - tõsi see on:D

On plaanis kaamera kaasa vedada ja filmiblogijate minevikus, olevikus ja tulevikus sobrada ja seda kõike meeldiva koosolemise taustal.

Loodan, et kaamerahirmu pole ning juttu ja julgust ikka jätkub.
Kui mõni ka keeldub, siis pole midagi teha:D

Tegu on omaalgatusliku projektiga, mida kõik ajaosalised ka näha saavad.

Tervisi,
LiveForThis