19 veebruar 2013

Metsiku Lõuna Elajad / Beasts of the Southern Wild (2012)

Andke mulle andeks, aga kavatsen olla ultrapragmaatiline ja vaadata mööda kõigest heast mida suure tahtmisega Metsiku Lõuna Elajatest leida võiksin ja seda filmi mitte kellelegi soovitada.
Armastuse Suvi on ammu möödas, hipidel on viimane aeg metsast välja tulla, juuksed maha ajada ja McDonaldsisse tööle minna. Hea küll, olen valmis kompromissiks, kui täiskasvanud inimene tahab metsaonnis elada, siis las ta olla, aga laste saamine tuleks neil siis ära keelata. Ehk oli hetkeks natuke naljakas vaadata, kuidas viieaastane tirts leegiheitjaga pliidile tuld alla teeb, aga see nali lõppeb juba mõned minutid hiljem, pööret paremuse suunas ei toimu ning eriti jubedaks läks siis, kui ghost of christmas future lapsed kuskil paadil asuvasse bordelli viis. Laste kasvatamiseks on ilmselt tõesti rohkem kui üks õige viis, aga selles filmis näidatu oli minu meelest fundamentaalselt vale.
18+ aastane finantskohustus ja ei mingit tausta, sissetulekute või olemasolevate kohustuste kontrolli. Üksainus SMS laen või kasiinoskäik rikub su laenulootused. Samas, soovite last? Aga palun, meie noobli ööklubi tualettruum on teie päralt.
Te ärge uskuge neid promopilte, kus rõõmsa näoga tüdruk sädemevihus paljajalu muru peal jookseb, udupehme tibupoja südametukseid kuulab ja suurel metsseaga tõtt vaatab. Ma ei ole tükk aega midagi nii ärritavat vaatama juhtunud.

0 comments: