26 aprill 2012

Hõffi vaatamisplaan

Homme siis algab. Pauguga. Sellise matsuga, mida juba paistis et ei tulegi.
Iron Sky'd näeb suurelt ekraanilt!


Lisaks on aga reedel kavas vaadata veel lühifilme (teiste seas ka Legend Vägevast Seebist), eesti juurtega mehe Hiidämblike sissetungi ja inglaste Monty Pythoni ja Rob Zombie kompotti (mida iganes see siis tähendama peaks) Soerdid.

Laupäevaga algab loodetavasti võika ja hirmuäratava atmosfääriga Varjutusega, jätkub jällegi eesti lühifilmidega Soolo ja Pulmapilt, millele järgneb antoloogia V/H/S. Hispaanlased pakuvad sel aastal põneviku Head Und ning seejärel Navigaator Pirxi lavastaja saastaõudukas Madude Oru Needus. Rauaga rikastatud meeste duellis jääb ilmselt peale vana hea Robocop. Tahaks meelde tuletada, millise rauatüki alla see ultravägivaldsus end peitiski. Ning õhtu lõpetab prantslaste Surnukahvatu. Ootan väga.


Pühapäeval kavas olevatest filmides on plaanis ära vaadata kaks. Hommikul Innkeepers, mis loodetavasti on parem, kui mehe varasem töö Metsalise maja paksus metsas. Ning õhtupoole päris huvitava olemisega Agression Scale. Sellised ülevõlli spordipilad on senini külmaks jätnud.

Aga see siin on minu isiklik vaatamisplaan, kes soovib võib muidugi välja printida ja selle järgi ka oma festivali sättida, aga mõistlik on ikkagi ka ise ajakavaga tutvuda, sest kes teab, äkki mul jäi mõni pärl kahe silma vahele.

0 comments: