17 oktoober 2011

Õhtul Athenasse!

Väike promo väärt üritusele. Täna õhtul kell 18.30 Athena Kinos Bill Hicksi õhtu.


Siuke mees.
Isegi kui varem stand-up komöödiaga kokkupuudet pole olnud või on see puude suhteliselt leigeks jäänud, siis tasub kohale tula, sest esmalt tehakse teile selgeks, miks üldse sellise mehe nimelist õhtut korraldatakse, näitamisele tuleb üks raudselt lahe eluloofilm, siis punnitavad kohaliku stand-up scene mehed ninast vere välja ja kirsiks tordil on Billi enda live show salvestus.
Ise kavatsen kindlasti kohal olla.

2 comments:

Metsavana ütles ...

Ei jõudnud, tundsin end sandisti ja läksin töölt otse koju kuuma kohvi jooma :(

Kalver ütles ...

Kiire ülevaade ka teistele, kes erinevatel põhjustel kodus kohvitasid.

Dokkfilmi juhatas sisse Louis Zezeran ja tegi seda hästi. Tema tähelepanekud meie Säästumarketite ja rullnokkade ja alkohooliseaduste kohta olid parasjagu naljakad. Isegi nii, et täitsa võiks kaaluda tema live esinemise väisamist.

Dokk ise oli ühelt poolt selline nagu ootasin. Informatiivne, andis Billi showdele tausta. Teisalt aga ootamatult kurb, iga kord kui mingi kuupäev välja öeldi hakkasin arvutama, et kaua mehel veel elada on jäänud, tal ju on veel aega, peab olema. Väärt film.

Billi lavaesinemise salvestust juhatas sisse Stuart Johnson, kes oli ka parasjagu naljakas, aga need naljad olid omavahel seostamata. Rääkis ühe nalja, hüppas järgmise juurde ja sealt kapakuga kolmandasse.

Tänu nähutd dokkile oli Revelations seostatum kui esimesel vaatamiskorral, eeskätt just ses osas, et miks Bill just neil teemadel rääkis nagu ta rääkis. "Tänu" oma vanusele ja teisele vaatamiskorrale aga natuke vähem naljakas. Teemad küll siiani õhus, aga veidi tolmused.