02 august 2010

Me teeme seda jälle

Kuidas ma ka ei proovinud, milliste vabanduste taha ma ka ei püüdnud pugeda, kolme pühamehe Xipe, Metsavana ja Mannu järjest kõvema häälega esitatud nõudmiste eest mul lõplikult oma kõrvu sulgeda ei õnnestunud.
Värisege ristirahvas ja pange oma tütred tuppa kinni. Filmiblogijad tulevad jälle kokku.
Kuhu täpsemalt, ei oska veel öelda, aga aja raiume siin nüüd küll kivisse, et ei saaks keegi nuriseda, et tema midagi ei teadnud, millestki kuulnud ei ole ja kuigi tahaks hirmsasti Eesti blogimaastiku kõige ilusamate ja targemate meeste seltskonnas toredasti aega viita, siis nagu kiuste on septembri esimene nädalavahetus tarvis vanaema juures mulla seest mugulaid otsida.
Nii et tõmmake juba varakult kalendrisse kuupäevadele 3-5 september punane ring ümber. Eelmise aasta kogemuse põhjal sobib meie üritusele küll kenasti formaat päeval saabumine, hiliste öötundideni kestvad vestlusringid, järgmisel päeval tagasi kodu poole asutamine, aga parem ikka kui on väike varu igaks juhuks olemas.
Alternatiivsete tegevustena on olnud jutuks kehakultuuri valdkonda kanduvad harjutused hantlite (idee autor Xipe) ja sõbralik jooksumäng palliga (algatus Mannult). Sõltuvalt asukohast tuleb kõne alla ka mõningate audio-visuaalsete taieste edastamine (powered by Metsavana) ja kohe kohe on algamas läbirääkimised filmiblogijate seltskonna suhtes sõbralikult meelestatud Eesti mängublogide esisepp Ovega, kes ehk kuskile nurka lauamängu workshopi üles seab. Aga no põhiline rõhuasetus on ilmselt ikkagi ettekannetel (täpsem kava valmimisel, kuid kindlasti on avatud ka vaba lava).
Nimelisi kutseid korralduskomitee välja saatma ei hakka, kui sa oled kunagi filmiblogi pidanud, pead praegu, kavatsed tulevikus pidama hakata või tunned kedagi, kes neile eelpool mainitud tingimustele vastab, siis oled ka Sina kutsutud. Eesrindliku organisatsioonina on meil loomulikult olemas nii Orkuti kommuun, kui ka FaceBooki konto; kõik soovid, ettepanekud, jaburad ideed võib üles tähendada siia samma kommentaariumisse või ühte neist kahest toredast keskkonnast. Esimene kõige pakilisem küsimus on muidugi koha valik, kui tahad sel teemal kaasa rääkida, siis praegu on see võimalus, loodetavasti saame nädala lõpuks selle teema lukku lüüa ja hilisemaid pretensioone ei arvestata. Panen jõudumööda võimalike asukohtade nimekirja üles, mille sobivuse või mittesobimise üle maksab samuti häält teha. Hetkel vist kõik.

Eesti Filmiblogijate II ülevabariigilise kokkusaamise korralduskomitee liikmena Onu Kalver.

8 comments:

Juurak ütles ...

Niih - sellega sai ka vastuse see ettepanek, mida sai arutet viimasel reedel Tarbatus ühe kuju varjus õlli tarbides. Et peaks sellesinatse ürituse minu juures Überwaldis ja umbes sel ajal, kui mu sünnipäev on. St et nädal Sinu poolt nimetatust varem. A egas midagi. Peale kõige muu - vähemus allub enamusele ja minul pole alternatiivplaanide vastu midagi. Ongi lihtsam, kui keskine teine korralduse ja muu tülika tegevuse enda kaela võtab.

Kalver ütles ...

eilaõdagusel korralduskomitee kokkusaamisel sai lihtsalt kalender ette võetud ja seal näpuga järge aetud, kunas on nv mis kõigile komitee liikmetele sobib ja vähemusel ei jää siinkohal tõesti midagi muud üle, kui olukorraga leppida

Juurak ütles ...

Mitte et see väga eluliselt oluline on, aga kes seal korralduskomitees on, et noh.. enamus ja vähemus ja muu säänne asi...
Ähh, savi tegelt.
Eks ma jooksvalt vaatan, kas sobib vai on mingised teised korralduskomiteed midagi muud selleks ajaks korraldanud.

Kalver ütles ...

meie triumiviraadi moodustavad Türgi Sultani alam Mets ibn Vana, blondiinist mõttehiiglane Onu Kalver ja kaebuste osakonna ülem Xipe.
nii te kui miski ei meeldi, siis avaldused Jaanuse nimele.

Kalver ütles ...

oma hääle andmine ei ole veel kunagi nii lihtne olnud:
http://www.doodle.com/xnkxtaxdtqfvk5tm

Trash ütles ...

20-22 august Eskimo maal Neemes. Tuleb veits telkimiseks rohtu niita ja lõkkeplats teha. Pood ja baar on 800 m. kaugusel, kivirand kilomeeter ja liivarand 1,5.

Metsavana ütles ...

Kuna telefonivestluses selgus, et Trashile sobib ikka kah 3-5 september siis jääb tundub ikka see kuupäev aga Neeme Eskimo maal läheb tõenäoliselt loosi küll.

Kalver ütles ...

kas Eskimo maal elekter või saun on?