23 august 2009

Tehtud!

Kuigi nõrgema närvikavaga õnnetusekuulutajad ennustasid terve möödunud nädala pühale üritusele hukku ja kadu, siis tänu korralduskomitee liikemete ennastsalgavatele jõupingutustele ja ootamatult appi saabunud delfi ajakirjanikule, sai filmiblogijate kapist välja tulemine ikkagi teoks.
Laupäeval, 22. augustil umbes täpselt kell 14.00 hakkasid kaks, üks Tallinnast teine Tartust, erutusest värisevaid filmiblogijaid täis topitud sõidukit vurama Saeveski metsaonni suunas, mis oli varasema pika ja sisutiheda diskussiooni käigus Eesti Filmiblogijate Keskliidu I Iga-aastase Kokkutuleku kohaks valitud.
Detailidessse süvenemata võib ürituse absoluutselt kordaläinuks lugeda. Rõõmsalt pragiseva lõkketule ümber istusid filmiblogijad kui üks mees õlg õla kõrval, kuulasid innukalt lektorite ettekandeid kõige erinevamatelt elualadelt ja võtsid ka ise aktiivselt sõna, loomulikult kenasti järjekorras. Keegi lõkkesse ei kukkunud, metsa ära ei kadunud, ütlemata tore oli viibida selliste hästikasvatatud ja laia silmaringiga inimeste seltskonnas. Nimeliselt moodustasid selle toreda seltskonna Onu Kalver, Metsavana, Xipe, Trash, Soprano, Fletchu, MNC, Juurak, Priit, Ove (mitte küll filmiblogija, aga ikkagi oma) ja Riks (mitte küll blogija, aga ikkagi oma). Väikse vihjena kõigile huvilistele (pane nüüd tähele, delfi ajakirjanik) maksab neid blogisid lähimas tulevikus teraselt silmas pidada, ehk avaldab keegi veel mõne eriti mahlaka üksikasja.
Üldjoontes sai peaaegu kokku lepitud ka talvise vahekokkutuleku toimumise osas, aga ei hakka sündmustest ette ruttama. Need, kes seekord veel pidurdasid, pange vaim valmis, tuleb ka teie võimalus!

Eesti Filmiblogijate Keskliidu I Iga-aastase Kokkutuleku Korralduskomitee liige ja kaardilugeja Onu Kalver.

9 comments:

Unknown ütles ...

Ma näen välja nagu marutaudine jänku.

Soprano ütles ...

Pole paha!

Ove ütles ...

Ilmselge laim. Ma olen kirjutanud kokku kahest filmist... Rohkem kui sina...päevas...
http://hillep.wordpress.com/2009/06/06/crescendo-2012/
http://hillep.wordpress.com/2008/09/14/a-porno-with-a-twist/

Kalver ütles ...

oleks need mõlemad postitused sul ühe aastanumbri sees tehtud, siis sa oleks filmiblogija (täpselt nagu Priit). üks postitus aastas liigitab sind lihtsalt hardcore filmihuviliseks.

Unknown ütles ...

Oi kurja, nüüd kahetsen, et asjatoimetuste tõttu selle püha õhtusöömaaja vahele jätsin:(
Ehk talvisel kokkusaamisel võtate ikka kampa?
Mõnusast seltskonnast ei ütle ma tavaliselt kunagi ära.

Kalver ütles ...

♫ Hea sõbra jaoks on valla ♫
♫ mu uksed ja mu hing, ♫
♫ mu silmad ning mu kõrvad ♫
♫ ning mu perekonnaring. ♫
♫ Kui tahad, tule alati, ♫
♫ ma ootan aken avali ♫
♫ või lenda-lenda kas või ♫
♫ läbi telekanali ♫

Unknown ütles ...

Nice, very nice:D
Järgmine kord olen esimesena kohal ja saadan kõik muu kukele.

paranoiadisco ütles ...

Kurb hakkab tõesti, et töökohustuste tõttu ise kampa lüüa ei saanud... järgmine kord lasen mõisa köiel lohiseda.

Kalver ütles ...

tuleb vist rebase petsi käest vaikselt linnahalli üürimise kohta uurima hakata. väiksemasse kohta vaevalt et ära mahume, kui entusiastlike seltsimehi samasuguse tempoga juurde tekib. mille üle on muidugi ainult hea meel.

PS: mul ei ole muidugi õrna halligi, mis konditsioonis linnahall üldse on ja kas Peeter Reebane seal mingi ütlejamees on, aga need on ainult pisidetailid.