11 mai 2009

Armuguru

Ei olegi tükk aega uskumisest kirjutanud, aga igaljuhul peaks see käima kuidagi teistmoodi, kui moe järgi. Saientoloogia ja kabala ja mis kõik veel. No ja kui sa tahad selle fenomeni üle nalja teha, siis on ju loogiline valik end voodilinasse mässida, täishabe kasvatada ja elevante pidama hakata. No ja kui sul on juba ekraanil elevant ja õnnetuke, kes kogemata kombel positsioonivalikuga puusse on pannud, siis tuleb see fekaali nali ära teha, labase maitsetusega pole sel midagi pistmist. No ja kui ekraanil on juba isas elevant ja emas elevant, siis ega loodusele ikka kätt ette ei pane. Tuleb meelde üks stseen, kui üks jobukakk keset lahingut kiivri peast võttis ja sekund hiljem kuuli sai, siis ei süüdistanud keegi Spielbergi labasuses. Myersi Love Guru(2008) on aga mingil põhjusel asetatud sinna kuhugi Friedbergi/Seltzeri/Bolli filmide klassi.

Vaevalt küll jah, et ma kunagi kaine peaga seda filmi uuesti vaadata tahan, aga ei pannud see üks kord mind ei valust oigama, ei tekitanud tahtmist toast põgeneda. Naljad ajasid muigama, mõni ka lausa naerma ja laulunumbrid olid lausa suurepärased. Kohe alguses üks, mis lõi siukese mõnusa olemise, päris lõpunumber oli ka täielik ponks ja kuskil vahepeal veel see 9 to 5 laul, millest ka eelmises postis jaurasin ning positiivne mulje oligi kinnistatud.

poliitiliselt täiesti ebakorrektne, aga naljakas ikkagiBen Kingsley on ka ikka kunnKorraliku kanadalasena paistab Myers ka tõsine hokisõber olevat. Eila õdagu nuttis raudselt.

1 comments:

Metsavana ütles ...

Vaatan ,et majanduskriisi tingimustes üritab Myers jätkuvalt enda väikese sõbra eest hoolitseda ja teda enda tegemistesse hoolega kaasata.