20 juuni 2012

OPPAA! PiraajaDD / Piranha 3DD (2012)

Kui peaks osutuma, et mõnel mu lugupeetud lugejatest puudub elementaarne järeldamisoskus, siis ulatan siinkohal abistava käe ja võtan endale selle raske ja absoluutselt ebameeldiva kohustuse* rohke pildimaterjali näol selgitada, miks filmi Piranha 3D järjelugu ei nimetatud Piranha 4D-ks.


Klassikalisele järjefilmile kohaselt ei ole tegemist päris nii tähelepanuväärse saavutusega, kui esimene Piranha, aga ükski hea halva filmi sõber väga pettuma ei pea. Mitmed tuttavad ekraanilegendid, ohtralt kunstverd, idiootne dialoog ning kaetud ja katmata rindadega naisi on külluses ka selles teoses. Mingil põhjusel on aga tegijad leidnud, et piraajade sattumine veeparki peaks loogiliselt põhjendatud olema. Ning kulutavad sellele põhjendamisele asjatult palju aega. Piraajad elavad vees, veepargis on palju vett, ergo piraajad elavad ka veepargis. Ja neid on palju. Tooge aga neiud noorukesed ja ketšupipudelid uuesti lagedale.
peenis all paremas nurgas, Reanimaatrori sõbrad - pöidlad pihku!
knowing you're the Hoff - priceless!
 *mingil juhul ei tohi seda selgitustööd segi ajada kollaka varjundiga veebiportaalide pelgalt provokatiivse visuaalse külje, aga sisutühjade vaid klikke meelitavate uudislugudega. Uuemate trendidega mitte nii kursis oleva lugejale selgituseks, et sellise loo tunneb ära pealkirja "OHHOO! - ..." järgi.

0 comments: