11 jaanuar 2010

Seksuaalsed ebaõnnestumised / A Complete History of My Sexual Failures(2008)

Vaatamata oma intrigeerivale pealkirjale ja mõningasele huumorilaengule on tegemist suhteliselt ebaõnnestunud dokkfilmiga.
Kolmekümnendates independent filmmaker, kes on just järjekordselt maha jäetud otsustab kõik oma endised tüdruksõbrad üles otsida ja välja uurida, miks keegi teda ei armasta. Neiud arusaadavalt ei ole sellest ideest just vaimustatud, aga tänu idioodi järjekindlusele ja ema abile suudab ta mõne neist siiski kaamera ette vedada.
Minu pettumuseks koosnebki suur osa filmist sellest, kuidas mees telefoniga räägib ja neiu ta pikalt saadab või kuidas ta läheb mikker käes ja kaameramees selja tagant piilumas neiule ukse taha kobistama ja see ta pikalt saadab. Ning kui mõni tüdruk on isegi nõus temaga rääkima, siis ei oska ta suurt rohkemat küsida, et "miks sa mu maha jätsid" ja et "kas sa olid kurb ka vä".Üks naljakamaid episoode toimus ühes hotellitoas, kus neiu oli nõus intervjuud andma katte taha peitunult kõnesüntesaatori läbi. Tüdrukul on lihtsalt nii häbi, et kunagi selle mehega väljas käis, et ta isegi oma nime ei lubanud avaldada.
Huumorit oli õnneks veel ja see päästis filmi täielikust läbikukkumisest. Ühes stseenis võttis mees sisse karbitäie Viagrat, jõi ennast täis ja läks tänavale seksi nuruma, teises lasi mistressil end läbi nüpeldada. Ootasin huviga, kas äkki läheb kontrollimisele ka versioon, et ta on homo, aga kahjuks jäi see eksperiment sooritamata.Chriss ise jõudis lõpuks järeldusele, et tema probleemid naiste ja erektsiooniga on põhjustatud sellest, et ta üht oma endist tüdruksõpra ikka veel armastab aga ma julgeks sellele vastu vaielda. Kulla mees, sinu suurim probleem on see, et sa oled üle kolmekümne, elad oma korteris ja ema peab käima seda koristamas.
Hei, keskmiselt kena naisisend, filmistaariks tahad saada vä?

3 comments:

J ütles ...

Ai, kõlab nagu erakordselt valus tegelane.

Et siis tegi dokumentaalfilmi oma seksuaalsetest ebaõnnestumistest? Tubli. Juba see ütleb midagi.

Kalver ütles ...

mul kahjuks ei ole nimi meeles, aga üks veelgi valusam tegelane, on teinud dokfilmi sellest, kuidas ta oma peenisest naelu läbi lööb.

J ütles ...

Ai, ära sellest räägi. Ma olen pidanud rumalalt antud lubaduse tõttu oma lehe tarvis ära arvustama ühe sellise videoklipi, kus peenisest naelu läbi vist küll ei löödud, aga seda klammerdati ja songiti sellest läbi erinevate varrastega küll.