07 august 2009

Kokkusaamine

Viimaste päevade jooksul olen jõudnud arusaaamisele, et demokraatia on selgelt ülehinnatud. Seega piiran filmiblogijate meeli juba piisavalt kaua hullutanud erinevaid valikuid kaheni. Tulen ja saan osakeseks ajaloost, ei tule ja nutan pärast silmad peast.
22. august lähevad filmiblogijad metsa. Katus pea kohal saab olema, lõket saab teha, veevärki ja elektrit ei ole. Saabumise kellaeg ei ole piiratud. Erusõjaväelasena panen kõigile südamele, et lisaks söögile joogile tasub mõelda ka magamiskoti kaasa võtmisele, sest kuigi põhimõtteliselt on võimalik end kaasblogija vastu surudes sooja saada, kaasnevad selle tegevusega ka teatavad ohud.
Muu varustus vastavalt vajadusele. Sealhulgas siis ka füüsilise vormi tõstmiseks hantlid; pimedateks öötundideks kaisuloom; luulekogu, millest õhtul seltsimeestele ette lugeda; kärbik, kohalike peletamiseks või mis iganes muud tavaari peate vajalikuks metsa kaasa vedada.
Kõigile napsusõpradele tuletan meelde vanarahvatarkust, et õhtu jooksul saab ära joodud ka see pudel, mis esmalt sai ainult igaks juhuks kaasa võetud. Ei tahaks öisest metsast ühtegi ööklooma otsima hakata.

Harrastusmaaler ja Filmiblogijate Kokkutuleku Komitee Initsiatiivgrupi protokollija Onu Kalver.

9 comments:

Kalver ütles ...

kõigi isiklike probleemidega võib pöörduda kas siin kommentaari vormis või orkutis vastavas teemas.

Metsavana ütles ...

Oot aga alles oli jutt ju juba 15nest ?

Juurak ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Juurak ütles ...

"Seega piiran filmiblogijate meeli juba piisavalt kaua hullutanud erinevaid valikuid kaheni."

Ja need KAKS valikut on kohale ilmumine ja mitteilmumine?
irw
Demokraatia ikkagist.

Kalmsten ütles ...

Sei aka siis juba, et kõigile selge oleks...

bahhh!
Ausalt öeldes hakkab see tants muldonni ümber mul juhet kokku säristama juba, korjake mind millalgi peale kuskilt ja viige siis kuhugi...seniakauaks side lõpp

Kalver ütles ...

to metsavana: viskasin lihtsalt kulli ja kirja, poolt ja vastuargumente oli mõlemil kuupäeval võrdselt.

to juurak: loodan jah salamisi, et nende kahe valiku hulgast leiab igaüks endale meelepärase.

to mnc: annan logistikajuhile soovi edasi.

üldiselt sai siis mindud seda teed, et kõigile meeldivat/sobivat varianti me oleks jäänud siia veel kuudeks arutama, nii et sai selline konkreetne teadanne väljastatud.

J ütles ...

Kalver õige mees pani sõna maksma. Mida siin on nädalate viisi nagu naised ühest otsast teise seda arutada ja meil on ainult üks naisblogija siin seltskonnas, shin ja filmikas.blogspot.com blogi tüdrukud jätavad ju kõik tulemata ja Soprano ka, kes on nagu peaaegu naisblogija.

Kalver ütles ...

muidu hea kommetaar, aga Soprano andis peaaegu oma jahsõna ära ja nüüd kui asi on ametlikuks tehtud, küll nüüd ka huvilisi juurde tekib.

Metsavana ütles ...

Kuna siis kava üles pannakse? Et mis ettekandeid peetakse ja kuna süüa saab ning muide mis ürituse ametlik nimi on..filmiblogijate kokkutulek kuidagi pikk..filmcon ?