02 märts 2015

HÕFF X

Kus on uudisnupud tänase päeva tähtsaima uudise kohta? Lähen-ei lähe Aunaste ja Allapoole vööd paugu Nool laiutavad ainult iga nuka peal. HÕFFi passid on müügis! Esimene väike juubel. Vähem kui kahe kuu pärast. Eriti kannatamatud - Statoilid on lahti, sealt saab ka. Juba see teenindaja näoilme üksi on seda väärt, et oma pass just sealt seotada. Mingi aasta, kui sellise avantüüri peale läksin, siis tuli väga aeglaselt oma soovi korrata ja müüjanna hingeline tasakaal sai nii häiritud, et kabanossi mulle tookord ei pakutudki.
Aga et siin mitte tühja jaurata. Näitamisele tuleb Danger 5 teine hooaeg. Proovige öelda seda nii, et näole totakas irve ei tuleks. Kui õnnestus, siis ilmselgelt olete internetis eksinud, Prillitoos oli kaks linki tagasi vasakule.
Lisaks ka veidi klassikalisemad (kummitus)Maja aegade lõpus, eelmisest aastast tuttav punahabe Kanalis, kohustuslik sõit Hispaania Sohu ning mehhiko ennemuistsed Barbaarse Mehhiko jutud. Väga lubava visuaaliga.
Ja see on alles algus. Koos lühifilmidega 40 teost nelja päeva peale. Pulleritsu Tõelise Pulleritsu Test on lapsemäng.
Vanal peerul teeb südame veel eriti rõõmsaks lubadus Kindel koht programmis on mitmel kinoklassika kullavaramut tutvustaval eriprogrammil, mis sellel aastal on inspireeritud 1980. aastate fantaasia- ja märulifilmidest. Kus te enne valimisi olite?

23.04 - 26.04 on igatahes kõik Haapsalus.

1 comments:

Ralf ütles ...

Võtsin juba puhkust selleks ajaks, kindlasti tulen!