10 juuli 2011

Kõigi maade filmiblogijad, kogunege!

Pikki kuid on ärksamad filmiblogijad mõtisklenud teemal, et kas see aasta kah mõttekaaslastega kokku saadakse? Viisakate inimestena pole küll keegi valjuhäälselt nurisenud, et miks sellist olulist teavet inimeste eest varjatakse, aga selge on see, et isegi filmiblogijate kannatus ei ole lõputu.
Niisiis, ilma pikema sissejuhatuseta, sest miski ei vihasta ju üht õiget filmiblogijat rohkem, kui tarbetu mölin, kui samal ajal on võimalik kellelgi roundhousekickiga nuusuti näoga taasa lüüa, vastus teie meeli piinanud küsimusele on “jah”. Korralduskomitee on teema läbi arutanud ja Pöfböf III saab toimuma augustikuu esimesel nädalavahetusel (numbrimaniakkidele täpsustuseks 5.08 – 7.08).
Täpsemad asjaolud paljastame kohe, kui need paigas on. Ilmsesti lähtume üritusel eelmise aasta formaadist, kus kõige tublimad saavad koos viibida reede õhtust pühapäeva hommikuni, peo suurimaks tõmbenumbriks loomulikult võimalus kaasblogijale öelda, mida sa tema kirjatükkidest õieti arvad, aga kindlasti tulevad ka mingid alternatiivsed tegevused ja kõik see lõbu saab olema taskukohase hinnaga.

11 comments:

Kalmsten ütles ...

oot..ott..kas ma kuulen sadade jalataldade tammumist ?

Metsavana ütles ...

Eip, see on soprano kes pahuralt trambib nurgas.

Trash ütles ...

Miks pahuralt?

Kalver ütles ...

sest hirmsasti tahaks tulla, aga Jolt jonnib.

Kalmsten ütles ...

Kardab oma Dilloni pärast pigem... ja õigusega kardab. :D

Filmifanaatik ütles ...

Kui Estconi ilusti üle elan, ilmun sel aastal kindlati kohale :-)

J ütles ...

Võtku Soprano kaasa Jolt ja Dillon ja kõik oma väljamõeldud sõbrad ja lõhestunud isiksused, ruumi ma arvan, et on ja vajadusel mõtleme talle veel mõne välja kui ta veel kardab, näiteks minu poolt endine söekaevur ja poksija, nüüd filmiveebi veteranist habemega naine Milviina ja tsikligängi asejuht ja itaalia organiseeritud kuritegijate ametiühingu asehaldur Mr. M´acaróni, kui see olemise kuidagi kindlamaks teeb.

Hiljem ta võib nende kõigiga eraldi muusikaküsitluse teha ja me kõik loeme kõige suurema huviga, esilagu aga nii vaevatud ja keeruliste hingevaevadega mees pakub lihtsalt kindlasti meeldivat jutuseltskonda.

Mis nüüd aga organistilist (mitte orgastilist) poolt puudutab, siis asukoht, nagu ma saan aru, teil veel välja mõeldud ei ole?

Kalver ütles ...

@Jaanus tegeleme selle väljamõtlemisega. praegu oli lihtsalt esimene hoiatus, et inimesed hakkaksid juba varakult endale võetud kohustustest kõrvale hiilimiseks pinda sondeerima.

Soprano ütles ...

Mis puskarit te joote küll seal Tartus, et nii idiootset möla ajate?

J ütles ...

@ Soprano: Tead Tartus on juba kraanivesi selline...

Metsavana ütles ...

Asukoht tõenäoliselt sama mis eelmine aasta.