18 jaanuar 2010

Inetu tõde / Ugly Truth(2009)

Selle mitte-armastusfilmi, mis tegelikult ikkagi armastusfilmiks osutus, vaatamisest suutsin ennast tõesti kõrvale nihverdada, aga veidi varasemal Inetu tõe seansil istusin vapralt lõpuni. Nagu ka Xipe. Erinevalt neidudest, kes mida edasi, seda rohkem hakkasid leiutama erinevaid ettekäändeid korraks kööki või teise tuppa kadumiseks. Millest pean järeldama, et ega naistele ka tegelikult sellised pretensioonitud romantikafilmid ei meeldi. Neid lihtsalt ahvatleb võimalus mõni mees seda vaatama meelitada ja siis tema kannatusi nautida.
Selles konkreetses romantikafilmis mängib Katherine Heigl edukat teleprodutsenti, kellele satub ristiks kaela Gerard Butleri kehastatud otsekohese mõtlemise ja ütlemisega ürgisane. Algselt üritab neiu küll Loodusele vastu astuda, sebides hoopis mingit nohikust arsti, aga see plaan on juba ette läbikukkumisele määratud.Kuidagi õnnestub filmil vältida absoluutseks õuduseks mandumist. Lihtsalt kehva ja täiesti kohutava filmi piir ületatakse küll korduvalt (Katherine ilmaennustajana, pesapallimängul, puu otsas rippumas), aga üldmulje jääb ikkagi vaid kehvaks, mitte silmipimestavalt halvaks. Ilmselt tänu neiu Heigli suurele ...eeeee... näitlejaandele.Ma muidugi ei tea kas mul on mõni naislugeja, aga ilmselt muigas ta praegu kaastundlikult. Tüüpiline mees! Piisab ainult kenast näolapist ja suurest rinnapartiist ja juba ongi mõistus munadega triiki.
AGA!!! Klassikaline pada sõimab katelt situatsioon. Võibolla ei ole ma küll parim hindaja, aga ei Butler ega Eric Winter mulle väga koledate meesisenditena ei tundunud. Miks ei oleks võinud Butleri asemel näiteks Philip Seymour Hoffman olla?
kuidas siis tundub, oleks Philipil armastusfilmides tuleviku?
lisasin veel mõne pildi Katherine ande kinnituseks.
Muideks, väidetavalt olla kunagi valmiva Barbarella uusversiooni peategelaseks ka teda kaalutud (yes, yes!!!) aga nüüd on kaalumisel hoopis Angelina Jolie (ka päris andekas näitlejatar) ja Megan Foxi(dääm, pigem siis juba Jane Fonda) kandidatuurid.

5 comments:

Paawo ütles ...

Your ugliness ... inside out!

Anonüümne ütles ...

tõesti suured silikoonid, aga on ka naturaalsemalt mõjuvamaid nähtud :)

Daki ütles ...

Tere! Sooviks seda postitust avaldada Blogileht.ee-s. Palun võtke ühendust dagmar@blogileht.ee!

J ütles ...

Heheh, tuli ära sulle ka see va blogilehe kutse.

Mind nad ei taha. Pisar

Kalver ütles ...

ära sa nüüd ometi sellepärast blogimist pooleli jäta, mina ikka käin sind lugemas.