28 jaanuar 2010

Dilliga metsas / Rogue(2007)

Austraallased on teinud Anaconda uusversiooni, kus hiiglasliku mao asemel otsib kõhutäidet hiiglaslik krokodill. Aga see ei ole mitte halb asi. Esiteks oli esimene Anaconda lahe vaatamine ja teiseks on sellest juba niipalju aega möödas, et võib sama lugu uuesti kaeda küll.
Paadimatkal seltskond läheb hädasignaali uurima ja satuvad ise suhteliselt täbarasse olukorda. Naine laevas, laev põhjas ja näljane krokodill pimeduses lõugu lõksutamas.Kuigi loodusvaated jätsid täiesti uskumatu mulje, siis tuleb tõsiselt kaaluda, kas sellise vaate kohapeal nautimisega kaasnev hädaoht on seda ikka väärt. Lavastaja Greg McIean keerabki vaataja kohe alguses kauni loodusega meelitades kavalasti ümber sõlme. Lisaks sellele on esimese vere valamine filmi algusminutitel kauni loodusega täiusliku ühildatud, nii et ma olin juba enne, kui päris mölluni jõuti, otsustanud et tegemist on hea meelelahutusega.Ning et krokodilliga sehkendamine ka parasjagu põnev vaatamine oli, siis ei ole mul põhjust oma esialgset arvamust muuta.

huumorit oleks võinud selgelt rohkem olla, kahjuks jäi see vana hea kärbes suhkrutopsis nali ainukeseks
see loom, kes seal ennast umbes poolenisti veest välja on upitanud, ainult süvendas minu veendumust, et Austraalia kaunis loodus on piisavalt ohutu vaid filmilindi vahendusel.
vana hea vankrirattaga muna purustamise trikk

0 comments: