06 aprill 2015

Hõff X näidisprogramm

Pange nüüd tähele. Kõige keerulisem osa Hõffist on koostada selline vaatamisplaan, mis oleks ideaalses balansis, nii musta huumorit, lihtsalt verd kui ka puhast õõva kõike parasjagu saaks. Kui teil on samasugune maitse kui mul, siis olete täpselt õiges kohas, printige aga järgnev nimekiri välja ja oma peaga pole tarvis miskit mõelda.
Neljapäev algab kaugemat nurga meeste jaoks  kell 19:00 Turbo Jõmpsikaga, nipa napa Mad Maxist mõjutatud armastuslugu. Treileri tipphetk nibudega rinnaturvis. Peale filmi lõppu töö sektsioonides.


Reedel on juba valikuvõimalust. Kell neli ja natuke peale müttavad hollandlased Laukas. Kell kuus ajaloolise tõe otsijatele Electric Boogaloo. Kell kaheksa on esimene raske valik. Kriuksuv ja tulesid vilgutav Maja Aegade Lõpus või viie peale tehtud huumorilaeng Danger 5. Kell kümme üks väga oluline külaline ja raudselt kõvasti rahvast meelitav ekstreemseanss Nacho Cerda ja Surma Triloogia. Isegi laipu see mees ei austa. Ning reedese filmiprogrammi lõpetuseks 00:00 pea ees Kanalisse. Samas, kellele Nacho Cerdast väheks jäi võivad ka veidi Saksa Ängi kaeda.


Laupäeval püüavad kella kahe ajal vietnamlased alustuseks hingi Hingepüüdjas, siis kell neli müttavad Soos hispaanlased ning kell kuus on kord meie käes. Lühifilmid Rauapuudus ja Sitaks Ilus Päev. Kell kaheksa sõltub palju reedesest valikust. Ühes saalis jätkub Danger 5, teises on Külaline. Kolmveerand kümme on kord jälle Mad Maxi mõjutuste käes Wyrmwood. Ning maasikaks Barbaarne Mehhiko. Kuigi Monteerija klõbistab ka kutsuvalt kääridega. Ja loomulikult Bloodsport. Seekordse nostalgiaprogrammi kõige nostalgilisem film.


Ning et pühapäeval päris ilma filmideta ei peaks kodu poole sättima, siis esmalt kaheteist ajal kohtuvad kanadalased Looduse Rüpes karuga ja siis pannakse üks Uus - Meremaa naine Koduaresti.
Kes minu maitset ei usalda, siis põhimõtteliselt on võimalik koostada ka alternatiivne plaan.

0 comments: