27 märts 2014

Kõige tähtsam filmivestival 2014

No nii. Neli nädalat veel oodata ja siis neli päeva ja ööd kevadises Haapsalus. Soodushinnaga saab passi lunastada märtsi jooksul. Magusamad majutuskohad broneeriti juba veebruari alguses, aga lageda taeva alla ei jää ka praegu ärkajad.
Isutekitajaks ka paar maasikat programmist, suvalises järjekorras.
Hatchet 3 - tundub sammuke õiges, st. hea esimese osa suunas. Teine oli minu mäletamist mööda suvaline igav slasher, aga kolmas paistab suuna juurte suunas võtvat.
President Wolfman - vanadest reklaam- ja õppefilmidest kokku lõigatud kahtlasevõitu huumoriga teos, mõned aastad tagasi oli programmis analoogne Sex Galaxy.
The Room - olen mõned korrad selle vaatamise peale mõelnud, sest maitseproovid on sellised, et hoia peast kinni. Kui kogu film tõesti sellel kohutavalt halva tasemel suudab püsida, on tegemist kullatükiga.
Babadook - häid kummitusfilme ei saa kunagi liiga palju olla
Retro-Horror! - kui eelmisel aastal pakuti nostalgiaprogrammis Volodarski dubleeringuga teoseid, siis sel aastal on fookuses kummikoletised.
Tobe Hooper saab elutööpreemia! - näitamisele tulevad Texase mootorsaemõrvad ja Salemi vampiirid. Oo jaa.


Lisainfot nagu ikka Hõffi kodulehelt. Samuti selgus, et delfisse on väike teemaleht tekitatud, kus muuhulgas ka minust veidi kuulsamad inimesed filmisoovitusi jagavad.

0 comments: