14 veebruar 2008

Melomaania



Et kõik ausalt ära rääkida tuleks alustada sellest et mõnda aega tagasi sai telekast vaadatud "School of Rocki" (2003). Ning kuna mulje oli positiivne sai endale otsitud ka selline film nagu "Tenacious D in the Pick of Destiny" (2006). Edasine on juba ajalugu.

Eeldusel et väide, Kreisiraadio sakib ja ....visioonile peaks sõitma hoopis Rolf, on sinu arvates, kulla lugeja, sajaga vale, siis ei ole sul mõtet rohkem aega raisata ja tasuks juba mõelda kuidas ka ise midagi nii head/värskendavat/naljakat nagu TD:PoD ära näha.

Tuleb küll ausalt tunnistada, et JB ja KG laskuvad hooti arusaamatult labaseks, aga ülejäänud aja on nad tapvalt naljakad. Ja see pole veel kõik! Vihje teatud visioonile sai valitud hoolikalt kaaludes, sest lisaks huumorile on terve film täis ka suurepärast musooni, suurepärast muidugi eeldusel et näiteks Rob Zombie ei ole teie arvates maale laskunud antikristus.

Et aga lüüa kaks kärbest ühe hoobiga, siis pärast seda kui TD:PoD ära vaadatud, võid järgmiseks käima panna "This is Spinal Tap" (1984). Muusikastiililt on nii Spinal Tap kui Tenacious D suht koht sarnased, karm keevitamine ja mitte kõige viisakam keelekasutus. Huumor on Spinal Tapis aga hoopis teine, satiir oma teravaimas vormis. Selline ongi rock'n'roll.

0 comments: