31 juuli 2013

Tartuff tuleb

Väike eelpromo. Kaheksas kord, umbes täpselt 20 filmi, 1500 istekohta ja 22-meetrine ekraan. Tartuff toimub sel aastal viiendast kümnenda augustini. Raekoja platsis nagu ikka filmid kohaletuleku vaeva eest nähtavad, aga Athena on ilmselt mahutavuse huvides Ekraani vastu vahetatud. Sinna pääsemiseks tuleb pilet lunastada.
Programmist. Kindel kuld on kuuenda öösel linastuv Kärbes. Väga palju positiivset on erinevaist allikaist kuulda Searching for Sugar Man kohta, viiendal kell seitse Ekraanis. Avafilm Final Cut peaks eriti filmisõpru erutama (muuhulgas ka mind). Ning erutav nimi on veel Takashi "Odishon" Miike For Love's Sake, üheksandal peale Emmat. Ning Emma Watson näitleb filmis Perks of Being a Wallflower, üheksandal enne Miiket. No ja siis muidugi ka veel noor lahtiste puusadega John Travolta ja Saturday Night Fever, kümnenda õhtul.
Üldiselt aga, tekid või asjad kaasa, öösel läheb augustis juba jahedaks, ja vudinal kohale ning ärge selle eeltööga väga palju vaeva nähke, ka täiesti tundmatu nime taga võib ennast väga lahe film peita. Jätke üllatusele ruumi.

0 comments: