15 september 2010

Siin ma nüüd olen...

Televisiooniteemadel jätkates.
Seda, kas ja kui punk Keskerakond on, mina ei tea. Sel ajal, kui punkarid Moskva kohviku ees üksteise tagidesse haaknõelu kinnitasid, olid mu blondid juuksed ontlikult vasakule poole lahku kammitud, triiksärk kurguni kinni nööbitud, põlvpükste ja sokkide vahelt välkusid vaid kriimulised põlved ning lasteaia kõige vingem kepphobune oli mul oma käe järgi kapi alla peitu pandud.
Ei aidanud ka Tõnu enda selgituse kuulamine, kes rohkesõnaliselt ja suuresõnaliselt ja kirglikult erakonna pungilikkust raadioeetris formuleerida püüdis. Saatejuhtidega sarnaselt tuli end lööduks tunnistada, sest kui sa ikka pikast ja põhjalikust selgitusest aru ei saa, näitab see kuulaja vaimupimedust, küündimatust ja vanadest paradigmadest* kramplikult kinnihoidmist.
Millest ma aga saan aru, on trükisõna. Ja trükisõna ei valeta. Ning kõige kindlam trükitud sõna on telekava. Kui miski on telekavas kirjas, siis piisab sellele kinnituse saamiseks ju vaid nuppu klõpsata. Ning telekavas on kirjas järgmist. TV14 - Neljapäev, 20:30 Kohtumine Tõnu Trubetskyga 4; 20:40 Tõnu Trubetsky film The Swindle, The Flowers of Romance - Laupäev, 18:55 Kohtumine Tõnu Trubetskyga 3; 19:05 Tõnu Trubetsky film The Swindle, The Flowers of Romance - Pühapäev,19:00 Kohtumine Tõnu Trubetskyga 4; 19:10 Tõnu Trubetsky film Eesti majad, The Flowers of Romance. Rohkem pole telekava hetkel trükitud.

Lilled on põõsas peidus, Romantika piilub aga Eesti Maja aknast välja

*GREAT SUCCESS!!! suutsin jälle selle vahva sõna teksti sisse lükata.

1 comments:

Metsavana ütles ...

Lihtsalt paar pilti teemasse mis kommentaare ma usun, et ei vaja.

asitõend nr1 http://punk.bumpclub.ee/jmke/pildid/villu_hari.jpg

ja 2 http://www.melu.ee/i_storage/300x300/1232030062IG4Xfbmo.jpg

ning http://punk.bumpclub.ee/jmke/pildid/Trub_ja_JMKE.jpg

ja http://y.delfi.ee/orig/59287/2580383_axeQ1O.jpeg

Ma arvan, et võiks vanad mehed rahule jätta ja lasta oma asju ajada. Las noored teevad punki. Vanade meeste asi ongi elukogemust jagada ning poliitikat teha.