19 juuli 2009

Töönarkomaani pihtimus

Üks õige eestlane rabab terve oma puhkuse tööd teha. Kes küürutab maal porgandipeenras, taskurätik päikese kaitseks pähe seotud. Kes ehitab naabrimehega kahasse maakividest suitsuahju, üksi ei oska, aga naabrimees on siukest vigurit varem korra näinud, nii et mis see ehitamine siis ka ära ei ole. Võibolla jõuab korra ka kuskil soojal maal nädala päikese käes lebamas käia. Igatahes pärast puhkust tagasi tööle minnes hakkavad hääled eriliselt kandma just oma tehtud töödest rääkides, rind paisub uhkusest ja silmad säravad peas. Egiptuses on isegi asutuse puhastusoperaator käinud, suitsuahi on aga ainult sinu oma.
No vot, sellepärast ma siis olengi terve viimase nädala redeli otsas kõõlunud ja pintslikesega maja võõbanud. Pannes seejuures vastu kõigile kiusatusetele ja öelnud ei rohkemale hulgale peokutsetele kui ühele hästikasvatatud poisslapsele sünnis oleks. Aasta Peopiduri auhind on kindlalt minu.
Tähestiku järjekorras siis üritused, kuhu oleks tahtnud minna, aga ei jõudnud.
1. American Beauty Car Show Haapsalus
2. Amme Rock Vasulas
3. Estcon Taevaskojas
4. Mingi läbu Ulilas
5. Rock Ramp Viljandis
Vabandan kõigi nende ees, kellele minu töörabamishimu diskomforti on valmistanud ja püüan edaspidi kergemini kättesaadav olla. Kohe kui maja lõpuni värvitud ja uus aed valmis on.
Vahepeal on aga päike end niipalju keerata jõudnud, et saan oma pühakolmainsuse - pintsel, sein ja redel-juurde tagasi joosta.
PS: Lähimas tulevikus äkki mõni filmipost ka. Materjali natuke isegi on.

3 comments:

Metsavana ütles ...

Estcon kolmandal kohal?! einoh aitäh, hea ,et vähemalt üks suvaline läbu polnud ahvatlevam.

siidiliblikas ütles ...

Metsavana, enne tuleb ikka teksti lugeda.
Tsit "Tähestiku järjekorras siis üritused, kuhu oleks tahtnud minna, aga ei jõudnud."
Ehk siis ei ole üritused tähtsuse järjekorras :))

Metsavana ütles ...

Minu viga, lugesin tõesti pisut valesti