21 aprill 2014

Kuhu minna, mida teha.

Programm on lukus ja punane vaip koidest puhtaks klopitud. HÕFF algab juba neljapäeval. Kõigile teile otsustusvõimetutele, kes kuidagi ei suuda ühe või teise filmi vahel valida. Siin teile üks äärmiselt mitmekesine näidiskava.
Neljapäeval alustame loomulikult avafilmiga You're next ja jätkame retrohorroriga Legend dinosaurusest, mille ette käib ka väike sissejuhatav loeng.
Reedel saab enne filmide juurde asumist teha sooja ajugümnastikaga, sealt edasi liigume aga Koolnukangestusega (Hong Kongi vampiirid), satume Mõtete vangi (Hispaania thriller), laseme end šokeerida Meestelt päikese tagant (nõrganärvilised võivad oma Tuppa minna) ning lõpetame filmiõhtu Texase mootorsaemõrvadega.
Laupäeval vaatame kuidas norrakad Järjekorras kaovad, otsime Austraaliast Babadooki, võtame vabalt koos President Huntmehega, lahendame Koletiste saare saladust ja põgeneme lõpuks New Yorgist.
Pühapäeval hüppame hispaania teismelistega koos Koopasse ja vaatame millega tegelevad Salemi vampiirid.
Kel on soovi end sellesinatse blogi vahendusel ajalukku kirjutada, siis võib mõnel neist seanssidest kõige ebasobivama koha peal näiteks naerma/norskama hakata.

0 comments: