23 märts 2009

Tulnukmees otsib naist

Species 2(1998) püüab üles näidata äärmist kavalust ja originaalsust. Nimelt selle asemel, et jätkata sealt kus esimene lõppes ja lasta muteerunud rotid linnapeale möllama, on stsenaristide mõttelend tuule alla võtnud ja väge kõrgele kandunud. Ameeriklased lendavad Marsile, panevad sinna lipu püsti, ütlevad midagi tohutult patriootilist ja toovad kurja tulnukviiruse endaga maale kaasa.
Rehabiliteeritud Sil'i kloon on seal juba valmis ja esimese hooga võiks ju eeldada, et ees ootab Alien vs Predator laadis surmaheitlus,
siis aga selgub, et kangelaskosmonaudil on plaan lihtsalt terve linna naised üle käia ja omaenese väikene tulnukrass sigitada. Sil on puuris.
Kaldun nüüd teemast kõrvale, aga mind täitsa huvitaks kuhu on Madsenil veel langeda, enne kui talle Wrestler II rolli pakutakse. Igatahes on siis jälle tema see, kes inimtsivilisatsiooni ähvardava ohu eest kaitsma peab hakkama. Sil on puuris.
Sil lasti puurist välja. Esimese asjana võttis ta riided seljast
koheselt järgnes digimuutumine ja karm tentacle pornostseen. Ehk siis millele ma olen üritanud vihjata, siis kui esimeses osa sai Natashast üledoosi, siis seekord näidati teda häbitult vähe, nii riides kui ilma nendeta. Tõsi, seksistseene teiste, olulisemalt koledamate naiste osavõtul oli küll sellevõrra rohkem.
Palvetajaritsika sündroom. Filmi lõpp. Seksi ja CGI-d oli rohkem, sisu vähem. Kolmas osa jääb ilmselt vaatamata.

0 comments: