26 juuli 2009

Saame kokku?

Kõigil on omad suvepäevad ja kokkutulekud ja conid. Kas siis filmiblogijad saavad kehvemad olla? Kanalis on hetkel 55 blogi, osad küll varjusurmas, aga ikkagi. Peaks ju väikese ürituse jagu rahvast kokku saama küll.Umbes selline mõte tuli siis Metsavana sünnipäeval tasakesi õlut libistades. Suve on ka veel omajagu järel, RMK metsamajad tulevad praktiliselt tasuta kätte, peaks ju andma midagi kombineerida küll.
Kõik huvilised võivad kommentaariumis omapoolsete ettepanekutega lagedale tulla.

Filmiblogijate Kokkutuleku Komitee Idee Sihtasutuse esimehe volitusel esimehe esimene asetäitja Onu Kalver.

22 comments:

J ütles ...

Endal sul on muidugi raha järel ja neel ühe ühisjoomise järele, sest lasid estconilt luusi ja eelistasid vähemtähtsaid asju, nagu maja värvimine, kuid tea, kas Metsaka....Metsavana kannatab. Tegi viimati nii hirmsaid hääli, et võttis suurematele joodikutele kananaha ihule kui öösel ja hommikul telkide ja öömajade lähedal inimkõrvale haaramatus keeles Iidseid appi kutsumas käis.

Metsavana ütles ...

Sa kolejaanus oled kindlasti seepärast pahur ,et hirmutasin iidsete väljakutsumisega sul tsiki Ove autost ära :]

Aga ära sa minupärast muretse olen kindlasti kohal kui asjast asja saab. Pioneer ei karda raskusi! Kuid kuidas sinuga ?

Metsavana ütles ...

Ma arvan ,et nagu estconigagi ei peaks kohale tulema ainult mitte kirjutajad vaid ka lugejad või muidu filmisõbrad!

Kalver ütles ...

eks see salajane tagamõte mul on jah, et miks ainult ulmesõbrad saavad lastelastele rääkida kuidas Metsavana iidseid välja kutsus, filmisõbrad vahtigu kinnise suuga pealt

Kalmsten ütles ...

tahate kakelda ve? tapke ära mind, vihkan alkoholi!

Kalver ütles ...

tegelikult on see ühtaegu naljakas ja kurb, kuidas vanamehed kohe esimese raksuga alkoholi teemale kandusid. istume lihtsalt lõkke ümber külg külje kõrval, küpsetame vahukomme, joome porgandimahla ja keegi plõnnib kitarri.

J ütles ...

Kokkusaamine iseenesest ei ole halb mõte. See on Joeliga endal ka jutuks tulnud. Ega ta keeruline ei ole. Tuleb lihtsalt kätte võtta ja ära korraldada.

J ütles ...

Kuule, mina ka väga juua ei taha, kuid mis seal siis ikka lahti läheb kui Metsavana ka tuleb. Tehke ta kaineks autojuhiks või midagi ja siis on ehk lootust.

Kalver ütles ...

ega see kättevõtmise asi väga keeruline ei ole jah, lihtsalt praegu on õhus see teema, kas tallinna inimesed sellisest kokkusaamisest huvitatud on ja osa tahavad võtta, tartu filmiblogijaid saavad ju mingis koosseisus, mingis kohas kokku üle nädala.
Metsavana saaks ürituse logistikajuhiks, st. sõidutab hädalisi punktist A punkti B.

Metsavana ütles ...

Praegu jääb nii ,et mina hakkan logistikajuhiks ning herr Cleitus esmaabipunkti sanitariks ning tuleohutuse eest vastutavaks inseneriks (et te väiksed sõbrad vahukomme praadides end ei kõrvetaks). Samuti vastutab Metsavana&Cleitus tiim selle eest ,et väraval saaks kahtlased isikud läbi otsitud ning kõik üle 5% alkohol ära korjatud ja sealsamas kohapeal ka hävitatud.

Sina onu Kalver võid täita kombluspolitsei ülesandeid..et annab Trashile märku kui naljad liiga ropuks juba kisuvad ning tassid kole-jaanuse tukkapidi lõkke äärde tagasi kui ta jälle mõne neiukõsõga võssa või autosse amelema jookseb

Metsavana ütles ...

Ja ühtlasi teen noomituse kahepalgelisele (kole) jaanusele kes praegu siin enda teist nägu näitab ning kõhkluste-vihjetega püha üritust üritab torpedeerida!

Kalmsten ütles ...

üüüh, äkitse saadaks alla 40 kraadise alkoholiga tegelased väravast perse?
oleks nagu jumet rohkem...

Unknown ütles ...

TAVAI MEHED! Loodetavasti siis on mul varsti rahakotis rohkem kui seitse krooni.

Kalver ütles ...

hakkavad nagu ülesanded paika loksuma juba, Xipele peaks ka veel miski tööotsa leiutama ja olekski nomenklatuur paigas. Fletchu oleks siis üksi selles juubeldava massi rollis ja seitse krooni rekvireeritakse kohe väravas sihtasutuse ühiskassasse.

Juurak ütles ...

Aga mina???? Mina tahan kaaa nomenklatuuri hulka kuuluda :(
Ja olgu siis nii sätitud ja tehtud, a ma ka tulla ja olla saan.

Kalver ütles ...

eesrindlikule filmiblogijale sobiva lektüüri eest meil vist ei vastuta keegi veel, selle vastutusrikka ülesande võib ehk tõesti Juurakule usaldada. nii et Fletchu on meil vist endiselt üksinda juubeldava massi rollis.

J ütles ...

Kui aeg ja koht on paigas, siis tee sellele reklaami ka ja käi pane üks promokommentaar igassse filmiblogisse, mis ette jääb.

paranoiadisco ütles ...

Oleks ka käpp, kui aeg ja koht sobiks.

Unknown ütles ...

Teoreetiliselt oleks vast võimalik antud ettevõtmiseks 500.- kõrvale panna ja kuna Paranoiakas ka tallinnlane on siis vahest leiaks ka küüti.

Kalver ütles ...

Orkutis on vastav teema ka üles tõstatatud, tegin sinna omapoolseid ettepanekuid ühe portsu. Minge kaege perra
http://www.orkut.com/Main#CommMsgs.aspx?cmm=67812397&tid=5362968879149832387&na=4

siidiliblikas ütles ...

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/article.php?id=25058601&l=fpOpinion

Soprano ütles ...

WTF Delfi kirjutas filmiblogijatest või!