10 juuli 2008

Seksikas elukas

Pagan, viimasel ajal näeb blogipidamine rohkem välja sotsialistliku töö võistlusena. Metsavana, va suslik ja õõnestaja, sätib end iga kord kui suuremaks fimivaatamiseks läheb ka diivani nurgale istuma ja nii võib mürki võtta, et kui natukesekski molutama jääd on tema jõudnud oma blogisse sissekande kiiremini ära teha, kui sina jõuad Arnold Schwarzenegger öelda.
Samas kui nüüd päris aus olla, siis Metsavana võiks minu kohta sedasama väita, nii et lugejal tuleb lihtsalt sellega leppida, et küllalt paljude filmide kohta leiab postituse mõlemast blogist.
Mis on aga positiivne, vähemalt minu jaoks, siis Sexy Beast(2000) kohta on Metsavana juba põhjaliku postituse teinud ja ma saan piirduda paari lause ja mõningase pildimaterjaliga.
Sexy Beast on lihtne film, on taust ja on Ben Kingsley (Oscari nominatsioon, muideks). Teate ju küll, et kui kivi vette visata, siis tekivad seal ümber lained, vot Ben on see kivi, üks pirakas kivi. Kui keegi hakkabki jutustama Hispaania päikesest ja mingist pangaröövist, siis ärge kuulake, seda kõike olete te juba näinud, Ben "Gandhi" Kingsley teeb Seksikast elukast vaatamisväärsuse.

You talkin' to me?

0 comments: