05 juuli 2008

Kakluskaru

Animeeritud filmid mind reeglina rõõmust kilkama ei pane, aga taaskord lasin ennast treiler ära meelitada ja võlusõnad kung fu panid ka kõrvad väheke liikuma.
Üldiselt võib täitsa rahule jääda, Kung Fu Panda(2008) on korralik idamaine madin ameerikalikus soustis. Ma kardan, et kui oleks pidanud seda filmi kodus mingi seltskonnaga vaatama oleks ilmselt kohustuslikud jalaga tagumiku naljad kõvasti rohkem seganud, aga kui ikka terve saalitäis lapsi rõõmust rõkkab, siis ei ole minul küll südant pahandama hakata.
Sisust palju rääkida ei olegi, nagu ühele tüüpilisele kaklusfilmile kohane. Mees/Panda metsast teeb kõvasti trenni ja võidab eepilises lõpulahingus peapahalase/Lumeleopardi ära.
Kes aga vähegi kung fu/samurai/van damme filme kunagi vaadanud on siis neile on äratundmisrõõmu kuhjaga, kõige ilmsem austusavaldus läheb vendade Shaw Wu Du-le(1978). Eks meil kõigil ole omad nõrkused ja kauni kaarega tagurpidisaltost antud sõrmenips vastase kägiveeni on minu.
head kutid...
ja pahalane

Väike korralduslik muudatus ka. Tõotan pühalikult, et püüan edaspidi igale filmile pühendada eraldiseisva postituse, isegi juhul kui ta seda täielikult ei väärigi.

1 comments:

Soprano ütles ...

Ning soovitan ka hindeid panema hakata.