29 oktoober 2008

Imege muna!!!

Minul ei olnud õnne kuuluda nende väljavalitute hulka, kes Pimp TV-d tema loomulikus keskkonnas jälgida oleks saanud, tema esimesi arglike sammukesi ja hilisemaid ülbeid jalaga ukse sisse löömisi, ehk ainult niipalju, kui Ärapanija võttis vaevaks ka vaesemaid maapiirkondi harida ja tegi põnevamatest lõikudest oma napist saateajast hoolimata ülevaateid.
Nii et kui minu isikliku kultuuriruumi jõudis teade, et hästivarustatud kauplustest on endale täiesti mõistliku raha eest võimalik hankida esimene pikast reast The Very Worst of Pimp TV jätsin kodused toimetused kus seda ja teist ning läksin ja panin teadlikult toime patu, ainukeseks õigustuseks siinkohal tõesti, et nimetatud DVD vedeles saastafilmide korvis.
Nagu järgnevatest inimkatsetest selgus, siis minu isklikule entusiasmile vaatamata ei jaganud mitte kõik lähedased rõõmu võimaluse üle lähemalt tutvuda H.Kohvi, R.Vallbaumi, P. Ristsoo ja D.J.R. Angelose tööde tegemistega, see ei sega aga mind siin südamerahuga kuulutamast, et väärt investeering!
Ning järgnevalt väikesed maitseproovid.

vana kõuts ja noored miisud, pärast läks tantsuks ka veel
Vellbaum ajas ühel hetkel Ada täiega käima
Jõulusaade satanistide ordust. Geniaalne. Ainuke jama, et Jason tundus pastori kõrval nagu ulakas koolipoiss, kes kõrvad lidus epistlit kuulab.
"Iseenesest on Saatan loodud olend, üks endine peaingel Lutsifer, Michaeli vastane. Mind huvitab Jason muidugi, miks nüüd siis on vaja kummardada loodud olendit."
kes elab metsa sees, kes elab paksu metsa sees
"Anne Veski on tõelina staar,
teda ootab esinema iga saar,
Benno tal on tubli mees,
50 noorusaasta ootab Anne Veskit 27. veebruarist eest."
absoluutselt kõige mõttetum tädi üldse
"vahel öeldakse, et naine on ka sõber"
Noorest poisist tehti, vähemalt väliselt, punkar. Täitsa kobe saade, ükskõik milliste standardite kohaselt.
Princess tutvustab hard-beati. Klassika.

2 comments:

Hardi Elutuba ütles ...

kus küll see saastariiul asuda võiks?

Kalver ütles ...

mina leidsin Elva Konsumist, aga selliseid saastakaste on pms kõigis suurematest kettides, Rimi on seni kõige laiemat valikut pakkunud.