17 märts 2008

Vanad võlad

Kuna lähimas tulevikus on kavatsus suurem ports filme järgemööda ära kaeda, tuleb esmalt vanad võlad likvideerida.

Tim Burton ja Johnny Depp on täiesti müstiline kooslus, nad ilmselt ei olegi võimelised sellise filmi tegemiseks, mis vaataja ükskõikseks jätaks. Samas ei suuda ma sundida end Sweeney Toddi (2007) heaks filmiks nimetama, kõik oleks nagu olemas aga tulemus läheb skaalalt välja. Sutike liiga ekstravagantne minu jaoks. Atmosfäär on übercool, laulusõnad head, sisu korralik aga no kokku saab liiga kirju.

Tallinna linnavalitsus on miitingulistele just uuest alkomüügipiirangust teatanud.

Neil Marshalli uus film on kohe kohal, seega oli paslik eelmänguks Dog Soldiers (2002) ära vaadata. Solid movie. Mitte küll film millest aastaid hiljem heldimusega rääkida, aga libahuntidest on ikka kordi halvemaid filme tehtud. Suspensi oleks võinud vähe rohkem olla.

Minu meelest on äärmiselt tore, kui inimene ei lase end kasvaval aastatekoormal maadligi suruda ja näitab noortele puust ja punaselt ette kuidas täpselt üht möllufilmi peab tegema. 62 aastane Stallone mööbeldab Rambos (2008) igastahes rohkem kui eelmisest kolmes osas kokku. MTV Movie Awards on ilmselt ainuke koht kus see film võib mingitki tunnustust leida aga see ei olegi oluline. Puhas adrenaliinilaks, mille lõpp liiga kiiresti ja ootamatult saabub.

Veenilaiendid meest ei peata.

0 comments: