26 juuli 2011

Hakkab looma...

No nii, oleme nüüd põnevust kruttinud juba küll. Paras aeg Selle Suve Suurürituse kohta veidi rohkem infot jagada.
Pöfböf III toimub ühes põnevas kohas, mille me kohe varsti avaldame, täpselt lubatud ajal, ehk siis 5.-7. augustil.
Süüa saab, katus on pea kohal, seinal näitame filme, õpitoad on ettevalmistamisel, anname valu ajusagaratele ja pakume Tallinna esindusele võimalust eelmise aasta sõpruskohtumises saadud kaotus revanšeerida. Täisprogrammis osalemine ei ole kohustuslik, igaüks vastavalt oma võimetele. No ja põhimõtteliselt on ka võimalus lihtsalt istuda ja otsesest allikast välja pinnida, kuidas saada Liivimaa parimaks filmiblogijaks.
Oma võimetele vastav andam (minimaalselt 7 uut raha, heldeid annetajaid ülempiirama ei hakka), mis kulutatakse kulinaarsete hõrgutiste valmistamiseks, võiks hiljemalt 3. augustiks olla üle kantud Pöfböfi laekuri (st. minu), Kalver Tamme, Swedbanki arveldusarvele 1109459881. Selgitus olgu selline, et annetaja isik on üheselt ja selgelt tuvastatav. Erilise boonusena saab iga annetaja saabumisel pihku ka nimelise memorabiili.
Kõik need filmiblogijad, kes natuke nagu tahaks tulla, aga kes varem käinud ei ole ja seetõttu vähekese kahtleval seisukohal on - kui te just kedagi metsikult kilekotiga vastu pead peksma ei kavatse hakata, siis ei juhtu teiega midagi hirmsat.
Igatahes, korralduskomitee töö hõlbustamiseks, palume lahkesti vajutada allpool olevale lingile ja täita vajalikud väljad.
Väga tähtis link, vajuta siia, nüüd kohe.

Küsimuste, murede, probleemidega võib pöörduda. Kas kommentaari vormis siinsamas, Filmiblogijate facebooki lehel või meilitsi aadressile kalver.tamm@gmail.com.

2 comments:

Kalmsten ütles ...

jälle kerged tagasilöögid, ehk siis asukoht pole kindel, aga selles, et ta olemas on ei tasu kahelda!

Kalver ütles ...

raskused selleks ongi, et neid elegantselt ületada.