30 juuni 2010

7 comments:

Metsavana ütles ...

Sellesmõttes sul jutus uba küll, et see mees sobiks pigem mõnda Lovecrafti ekraniseeringusse vaimust vaevatud iidsete kultuste uurijat mängima.

Kalver ütles ...

no neh, välimus võib muidugi petlik olla, aga isegi kui ma silmad kõvasti kinni pigistan ei suuda ma teda põlvini padrunikestades seistes metsa harvendamas ette kujutada.

Kalver ütles ...

ja siis mulle meeldiks veel näha üht möllufilmi, mis on ausalt mehine. kus ei ole üht karmi maikasärgis naist lihtsalt sellepärast kambas, et napilt puberteeti jõudnud poisid saaks pimedas saalis suurelt ekraanilt nibu nähes seent toksida.

Metsavana ütles ...

No mis teha kui kunagistele märulistaaridele pole väärilist järelkasvu tekkinud. Nii tulebki sarnaseid näitlejaid arvutite abil musklihunnikuks maalida.

J ütles ...

Kalver, vaata seda 300-filmi. Seene toksimiseks seal ju mingid seksstseenid olid, aga photoshopitud musklites mehekehasid oli enamus aega kaader paksult täis.

A-rühmas olid ka päris mehised mehed.

Kalver ütles ...

300 on hea film. ja naised on seal tõesti seal kus nad olema peavad - mitte eesliinil.
ning saladuskatte all võin avaldada,et kõik need jutud karvastest pihkudest ja silmanägemise kaotusest on ülespuhutud. nii on nagu Vaiko ütleb.

a-rühma mehiste meeste osas ma nii väga kindel ei ole. B.A.-l oli ju lausa väike identiteedikriis.

Mart ütles ...

Mina olen Kiskjad ära näinud ja Adrien oli täitsa ära pumbatud. Kahjuks ei ole sellele mehele lihtsalt looduse poolt sellist proportsionaalsust ja sümmeetriat antud, mis Arnoldil, ent treenimine andis tunda. Sellest hoolimata ei olnud see minu arvates piisav. Kirjutasin oma ülevaates sellest ka, kes tahab, see võib minna ja lugeda.