03 juuni 2008

Hukatusepäev

Kuigi Robin Williams on teinud ka suhteliselt kaheldava väärtusega töid siis juba ainuüksi Robin Williams Live on Broadway(2002) enam kui tasakaalustab igaviku kaalud. Inglise keelt tuleb küll suhteliselt kõrgel tasemel vallata, kuid 99 minutit tervistavat naeru on ka kindlustatud.
Põhjus miks ma sellest vanast asjast siinkohal juttu teen, on see et Robin räägib ka golfi leiutamisest (http://youtube.com/watch?v=xDQd49rEF_0) ja mulle tundub küll, et kui Neil Marshall ja produtsendid maha istusid ja hakkasid arutama kuidas küll kulutada 30 miljonit dollarit nägi protsess suhtkoht sarnane välja.
Teeks õige filmi surmaviirusest. Nagu 28 Days Later(2002)? Fuck that, me eraldame terve Šotimaa müüriga. Nagu Resident Evil(2002)? Fuck that, me paneme sinna näomaalingute ja punkariharjadega metslased. Nagu Mad Max(1979)? Fuck that, siis on meil veel üks loss ja rüütlid ja vibukütid. Umbes nagu Reign of Fire(2002)? Fuck that, siis on meil veel ühesilme kangelanna. Siis ikka nagu Resident Evil? Fuck that, me anname talle sõitmiseks Aston Martin DB9. Nagu James Bond?F...
Tulemus? Doomsday(2008). Pildikeel mulle kõigele vaatamata meeldis vähemalt kuni selle õudse pika tagaajamiseni välja aga sisu oleks küll oluliselt parem võinud olla.
Annaks siiski mehel veel ühe võimaluse end tõestada ja tekitatud kahju heastada. Descent(2005) oli lihtsalt nii hea.

kõige lahedam tegelane tapeti kõige kiiremini ära

0 comments: